Registrering till vårt nyhetsbrev


Hej!

Vi är jätteglada, och inte så lite stolta, över att du vill ta del av vad vi har att berätta om whisky, rom och andra destillat.

För att förvalta ditt förtroende gör vi vårt bästa för att leverera läsvärt och informativt material om producenter, nyheter, arrangemang, m.m. Men det finns, så klart, alltid utrymme för förbättring. Har du tips, förslag eller idéer? Hör av dig!

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Kanske kan vi ses på din hemmaplan? Det är endast av den anledningen som vi ber om ditt postnummer vid registrering. Vi har då möjlighet att uppmärksamma dig via vårt nyhetsbrev när något är på gång i ditt näromåde. 


Vi behöver ditt samtycke

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du ska få våra nyhetsbrev. De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
  • Namn
  • E-postadress
  • Postnummer
  • Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avregistreringslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy hittar du här
* visar obligatoriska fält

Symposion AB kommer att använda den information du tillhandahåller i detta formulär för att komma i kontakt med dig via nyhetsbrev. Kryssa i det sätt vi får kontakta dig på: